Projecten en Nieuws

woon veilig en comfortabel

   maart 2016  -    Nuenen

 2016 Domotica (motorsloten)

In opdracht van woningcooperatie heeft KBS installatiebedrijf een apartementen complex voorzien van nieuw veiligheids sloten en kernetrek beslag, gemotoriseerde meerpuntsluitingen en skg gekeurde cilinders met kerntrek - cilindertrek beveiliging

alle inbraak methodes op een rij voor u

  2014 - 2015  -    Eindhoven

2014 - 2015  Wijkpreventie eindhoven

KBS heeft de opdracht gegunt gekregen om een hele wijk in eindhoven in samenwerking met wijkpreventie teams te voorzien van beter hang en sluit werk. Elke bewoner (indien gewenst) kreeg een 1 op 1 adviesgesprek. Alle inbraak methodes werden uitgelegd en vele hebben nav dat gesprek gekozen voor het beste hang en sluitwerk volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen. Sinds deze actie in combinatie met een actieve buurtpreventieteam zijn de woning inbraken aldaar spectaculair gedaald. 

PKVW bedrijf

    -    Nuenen

KBS wordt PKVW

KBS slotenmaker wordt PKVW bedrijf en beschikt over een gecertificeerde preventieadviseur. Als uw woning in aanmerking komt voor het PKVW certificaat, ontvangt u vrijwel zeker korting op uw inboedelverzkering. Maar belangrijker natuurlijk wordt de kans op een geslaagde inbraak gereduceerd met 95%. 

vertrouwd en innovatief

  2014  -    Nuenen Eindhoven

Samenwerking

Met een ludieke actie van DE vooruitstrevende en meest inoverende Notaris van Einhoven en omstreken met meerdere vestigingen bieden KBS de kopers van een woning korting op nieuwe sloten en cilinders voor hun nieuwe trotste bezit. Zo heeft de bewoner weer controle over aantal uitgegeven sleutels die hij krijgt van de verkoper.